Kaj je Prodajko?

Prodajko je prvi digitalni trgovski center pri nas. Omogoča vam, da lahko svoje izdelke ponudite širšemu spektru uporabnikov. Izkoristite potencial spletnega in mobilnega trga brez, da bi za to potrebovali napredno znanje iz računalništva, optiizacije spletnih strani ali znanja programiranja. Začnite prodajati v digitalnem svetu s pomočjo Prodajko platforme.

 

Kaj pridobim, če se registriram na Prodajko platformi?

Kot trgovec si lahko vpostavite lastno digitalno trgovino, katera bo dosegljiva vsem našim uporabnikom preko spletne strani www.prodajko.si kot tudi preko naše mobilne aplikacije Prodajko. S tem lahko v celoti izkoristite skupni potencial Trgovskega centra, ki vam omogoča, da vas najde več potencialnih kupcev kot tudi prednosti, ki jih ponujajo sodobne tehnologije.

Kako dolgo traja registracija?

Registracija je super hitra v le nekaj korakih. Po uspešno aktiviranem računu (aktivacijski link dobite na vpisan e-mail naslov) se že lahko prijavite v vašo Prodajko nadzorno ploščo. Enostavni čarovnik vas bo na začetku vodil po osnovnih nastavitvah kot so podatki o trgovini, podatki o možnostih pošiljanja, odpiralni čas …. Ko nastavite osnovne zadeve že lahko začnete z vnosom vaših izdelkov. Vpisani izdelki bodo takoj vidni vsem uporabnikom na Prodajko platformi.

Je potrebno znanje programiranja?

Za uporabo Prodajko platforme zadostuje osnovna računalniška pismenost. Torej, če znate brskati po spletu potem lahko upravljate tudi s Prodajko nadzorno ploščo saj je bila razvita z namenom hitre in učinkovite uporabe.

Kako je z delovanje in vzdrževanjem?

Vi se lahko osredotočite v celoti na prodajko in promocijo. Za nemoteno delovanje celotnega sistema bomo poskrbeli mi.

Ali lahko preko Prodajko platforme sprejemam tudi naročila?

Seveda! Naša platforma vam ne omogoča samo oglaševanja izdelkov ampak tudi možnost neposrednega sprejemanja naročil.

Kaj vse vključuje mesečna naročnina?

Odvisno od paketa, katerega ste izbrali. Naše storitve smo razdelili v 4 različne pakete med katerimi lahko izbirate glede na velikost vaše trgovine, števila izdelkov, …. Pakete si lahko ogledate TUKAJ. Če imate še kakšno vprašanje glede paketov smo vam na voljo na info@prodajko.si ali preko brezplačne podporne številke 080 22 05 (PON – PET 09:00 – 14:00).

Kako obračunavate mesečno naročnino?

Stroške naročnine lahko poravnate z mesečnimi, pol letnimi ali letnimi plačili. Seveda ponujamo ob enkratnem plačilu za več mesečni zakup dodatne popuste in ugodnosti. Stroški naročnine se plačujejo vedno za tekoči mesec. Možna plačilna sredstva, ki jih sprejemamo: kreditna kartica, plačilo s položnico oz. UPN.

Ali imate minimalno časovno vezavo na naročnino?

Minimalna vezava je 1 mesec kar je tudi najmanjša časovna enota, ki jo lahko zakupite. Prodajko naročnino lahko kadarkoli prekinete brez dodatnih odpovednih stroškov.