< Nazaj

Tukaj ste na pravem mestu. S Prodajko platformo vam predstavljamo prvi digitalni trgovski center v Sloveniji. Naša storitev omogoča da lahko več trgovcev ponuja svoje izdelke preko enotne spletne strani in mobilne aplikacije. To spletno stran in aplikacijo dnevno uporablja več tisoč uporabnikov, kar vam bistveno poveča možnost prodaje.

Naša filozofija in cilj je našim strankam ponuditi prostor, na katerem lahko, poleg predstavitve svojih izdelkov, predstavijo tudi sami sebe, svojo vizijo, želje in predvsem povečajo prepoznavnost lastnega imena trgovine oz. blagovne znamke. Na takšen način lahko uporabniki preko Prodajko platforme navežejo bolj tesne in osebne stike s trgovino od katere kupujejo in obratno.

Postopek registracije digitalne trgovine

Postopek registracije je hiter in enostaven. Prvo obiščite https://trgovci.prodajko.si/. Na tej strani boste lahko izvedeli vse potrebno v zvezi s Prodajko platformo, kaj omogoča in kakšne so njene prednosti.

Spodaj na tej strani imate na izbiro različne pakete, katere smo pripravili za vas glede na vaš izbor izdelkov, števila poslovalnic… Ti paketi niso fiksni. V kolikor menite, da bi potrebovali večji ali bolj individualni paket pa nas lahko kadarkoli kontaktirate na info@prodajko.si.

Ko izberete vaš željeni paket vas preusmeri na vnos podatkov o vašem podjetju/trgovini in vnosu kontaktnih podatkov. Po uspešno zaključeni registraciji boste na vpisan e-mail račun dobili aktivacijsko povezavo. Ob kliku na to povezavo bo vaš račun aktiviran in preusmerilo vas bo na prijavno stran

Na prijavni strani se vpišete z vašimi uporabniškimi podatko (email in geslo). In vstopili boste v vašo Prodajko nadzorno ploščo.

Kategorije: