< Nazaj

Vnos novega izdelka lahko izvedete pod zavihkom “Produkti” -> “Ustvari produkt”.

 

Pri vnosu novega produkta je potrebno izpolniti naslednje podatke:

V prvem delu je potrebno vnesti osnovne informacije o izdelku (Aktivnost, Naziv izdelka, kratek opis, SKU in EAN). S polje m “Je aktiven” lahko označite ali naj bo Izdelek, ki ga vnašate viden v vaši trgovini ali ne. To polje je privzeto obkljukano.

SKU in EAN polje ni obvezno vam pa ga priporočamo, da ga izpolnite. Na takšen način lahko boljše izpostavljamo vaše izdelke kar lahko posledično pomeni večji obisk vaše digitalne trgovine.

V naslednjem koraku izberite v katero kategorijo spada izdelek. To storite s klikom na “Izberi kategorijo“.

Prav tako omogočamo vnos tagov. To so ključne besede, ki bodo pomagale našemu iskalniku, da bo vaše izdelke še boljše in učinkovitejše indeksiral.

Pri vnosu cene izdelka vam pomagamo z avtomatskim izračunom. Primer, če vnesete ceno brez ddv se vam bo avtomatsko izračunala končna cena z vključenim ddv-jem. Isto velja za obratno smer vnosa. V kolikor bi radi objavili izdelek s popustom lahko to storite tako, da v em odseku označite polje “Ima produkt popust?“. Pokazalo se vam bo okence v katerega vpišete željeno višino popusta v procentih in avtomatsko se vam bodo posodobile vse cene.

V kolikor boste kot privzete načine dostave ponujali tudi dostavo naročenih izdelkov na dom vas prosimo, da preden začnete dodajati izdelke ustvarite pravilo za dostavo (Kako dodati pravila za dostavo lahko preberete TUKAJ).

V primeru, da vaše podjetje ponuja samo osebni prevzem naročenih izdelkov vam tega polja ne bo pokazalo in lahko nadaljujete z vnosom.

Kategorije: